List of products by manufacturer Zoom

Zoom
Zoom
More
Showing 1 - 19 of 19 items
 • Accessoires pakket voor de Zoom H4

  € 50,00
 • Zoom RC04 Afstandsbediening voor H4n

  € 39,00
 • Accesoires pakket van Zoom voor de H6 met onder andere een RCH-6 Wired Remote Controller, AD-17 USB-type AC Adapter en een WSH-H6H Hairy Windscreen. Voor meer comfort en verbeterde prestaties.   (Wordt in September 2013 verwacht)

  € 59,00
 • Zoom introduceert de APH-1 als het officiele optionele accessoire pakket voor de H1 Handy Recorder. De APH-1 heeft een reeks van toebehoren, waardoor uw H1 opnames nog puurder en makkelijker vast te leggen zijn. De kit bevat een windscherm, adapter (USB), USB kabel, verstelbare tripod, een gevoerde verpakking en een microfoonklem.

  € 29,00
 • Neem concerten of je eigen optredens op in Full HD 1080p resolutie met 24-bit/96kHz geluid dankzij zijn professionele X/Y microfoons. De Zoom Q4 Handy Video Recorder heeft een wijde lens van 130 graden en een mogelijkheid om direct je opname te streamen.

  € 349,00
 • Zoom gebruikt het ergonomische ontwerp van de R24 en brengt het terug naar een uiterst draagbare muzikale oplossing. Zoals zijn voorganger combineert de R8 vier productie toepassingen in een veelzijdige apparaat. Behalve dat het een 8-sporen recorder is, dat SD gebruikt, is de R8 een audio interface, een DAW software pakket en een sampler compleet met...

  € 349,00
 • De HS-1 Hot Shoe Mount is een optioneel voetstuk voor de H1 en H4n Handy Recorders. Met de HS-1 is het mogelijk om je recorder op een camera te bevestigen.

  € 19,00
 • Zoom gebruikt zijn revolutionaire R16 en maakt deze ergonomischer met de geheel vernieuwde R24 met een sampler, een ritme machine, 8 aanvullende opname sporen en 6 kanalen fantoomvoeding. De R24 combineert vier toepassingen in een ongelooflijk veelzijdig apparaat.

  € 449,00
 • Onze optionele SGH-6 shotgun capsule is een professionele toevoeging aan de H6 in de vorm van een hyper-directionele (dat wil zeggen, supergerichte) microfoon. Deze maakt van de H6 de perfecte audiorecorder voor iedereen die werkt in film, video of live theater, of voor ENG (electronic news gathering) toepassingen.   Dankzij de drie interne microfoons en...

  € 129,00
 • Vertegenwoordigt het volgende niveau van professioneel opnemen. De H4n geeft superieure geluidskwaliteit en is een enorm gemakkelijk in gebruik. Zoom’s huidig meest verfijnde handheld recorder zal verbazen, ongeacht de toepassing. Zonder accesoires, enkel met batterijen & handleiding

  € 199,00
 • Met het FP02 expressie pedaal kun je bijvoorbeeld de parameters van volume of effecten aansturen. Geschikt voor alle Zoom producten met een aansluiting voor expressie pedaal.

  € 39,00
 • Als je meer ingangen nodig hebt hoef je alleen maar de optionele EXH-6 Dual XLR/TRS Combo capsule in te pluggen. Daarmee kun je maximaal zes aparte signalen van externe microfoons, instrumenten, mixers of draagbare afspeelapparatuur aansluiten, waarmee de H6 de kleinste zessporenrecorder ter wereld is!

  € 69,00
 • Zoom revolutioneert het opnemen met de eerste digitale recorder met 16 sporen afspelen en 8 sporen gelijktijdig opnemen, dat Secure Digital (SD) geheugen gebruikt. De nieuwe R16 recorder is drie toepassingen in één ongelooflijk veelzijdig apparaat.

  € 329,00
 • De H1 is een betaalbare portable recorder van Zoom die uitblinkt door zijn compacte formaat en goede stereo-opnames. Hij werkt zowel op batterijen of met een adapter. Met 1 AA batterij gaat hij ongeveer 10 uur mee. De opnames worden opgeslagen op de meegeleverde 2GB SD-kaart. Je kunt deze eventueel vervangen door een grotere SDHC-kaart tot 32GB.

  € 99,00
 • Bij Zoom maken ze al dertig jaar vernieuwende, perfect klinkende producten. Maar de revolutionaire H6, de meest veelzijdige draagbare recorder ooit, legt de lat nog een stukje hoger. Vier wisselbare input capsules, X/Y, MS, Shotgun en Dual XLR/TRS Combo, maken van de H6 de ultieme kameleon van de audiowereld en dankzij zijn geavanceerde voorversterkers...

  € 419,00
 • Voeding van Zoom. De AD14E is een 5V DC (1A) voeding voor de Zoom Q3HD, H4N, R16 en R24.

  € 24,00
 • Zoom H2N Handy Recorder

  € 169,00
 • Sinds de introductie jaren geleden is de H4 serie altijd zeer populair geweest.Ook dit laatste model is weer een mooie combinatie van aansluitingen enmogelijkheden; Twee XLR/jack aansluitingen (met fantoom voeding!),groot LC-scherm, twee interne microfoons in XY-configuratie, tegelijk metde twee inputs te gebruiken, 4-track mode, etc.

  € 219,00
Showing 1 - 19 of 19 items