Dunlop EP101 Echoplex Preamp Effectpedaal

Dunlop EP101 Echoplex Preamp Effectpedaal Bekijk groter

101

De legendarische Echoplex EP-3 stond niet alleen bekend om zijn geweldige echo's maar ook om zijn voorversterking oftewel de preamp. Veel gitaristen waaronder Jimmy Page, Eddie van Halen en Eric Johnson waren gelijk verslaafd aan de wijze waarop de Echoplex het gitaarsignaal dikker maakte.   Dunlop's EP101 maakt gebruik van een FET transistor om diezelfde sound na te bootsen en heeft verder exact hetzelfde circuit. De gain knop zorgt voor een boost van meer dan 11dB. In een standaard Phase 90 behuizing met true bypass schakeling en 9v aansluiting.

Meer details
  • Direct leverbaar! Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Dit product is momenteel voorradig in onze winkel in Amsterdam. Reserveer nu!

€ 173,00

€ 155,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Dunlop EP101 Echoplex Preamp Effectpedaal

De legendarische Echoplex EP-3 stond niet alleen bekend om zijn geweldige echo's maar ook om zijn voorversterking oftewel de preamp. Veel gitaristen waaronder Jimmy Page, Eddie van Halen en Eric Johnson waren gelijk verslaafd aan de wijze waarop de Echoplex het gitaarsignaal dikker maakte.

 

Dunlop's EP101 maakt gebruik van een FET transistor om diezelfde sound na te bootsen en heeft verder exact hetzelfde circuit. De gain knop zorgt voor een boost van meer dan 11dB. In een standaard Phase 90 behuizing met true bypass schakeling en 9v aansluiting.