Moog Minifooger MF Delay 2 Effectpedaal

Moog Minifooger MF Delay 2 Effectpedaal Bekijk groter

262

De Minifooger pedalen zijn analoge effectpedalen met Moog's legendarische kwaliteit, klank en diversiteit verpakt in een compacte maar vooral robuuste behuizing ontworpen tegen intensieve tours en dagelijks gebruik. Elke Minifooger heeft zijn eigen unieke stijl en is 100% true-bypass, analoog, uitgerust met een expressie ingang, batterij aansluiting en heeft geen negatieve invloed op je signaal.   De MF Delay heeft een delay tijd van 35mS tot 700mS en is compleet analoog. Een korte delay tijd zorgt voor een snelle en heldere klassieke slap-back echo met plate klanken. Zet je de delay tijd op de helft of langer dan wordt de echo donkerder en haast reverb-achtig. Met het drive circuit pas je de tone en feel aan van de MF Delay maar overstuur je ook de Bucket Brigade Delay. Sluit een expressiepedaal aan voor controle over swells of pas de delay tijd aan.

Meer details
  • Direct leverbaar! Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Dit product is momenteel voorradig in onze winkel in Amsterdam. Reserveer nu!

€ 240,79

€ 229,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Moog Minifooger MF Delay 2 Effectpedaal

De Minifooger pedalen zijn analoge effectpedalen met Moog's legendarische kwaliteit, klank en diversiteit verpakt in een compacte maar vooral robuuste behuizing ontworpen tegen intensieve tours en dagelijks gebruik. Elke Minifooger heeft zijn eigen unieke stijl en is 100% true-bypass, analoog, uitgerust met een expressie ingang, batterij aansluiting en heeft geen negatieve invloed op je signaal.

 

De MF Delay heeft een delay tijd van 35mS tot 700mS en is compleet analoog. Een korte delay tijd zorgt voor een snelle en heldere klassieke slap-back echo met plate klanken. Zet je de delay tijd op de helft of langer dan wordt de echo donkerder en haast reverb-achtig. Met het drive circuit pas je de tone en feel aan van de MF Delay maar overstuur je ook de Bucket Brigade Delay. Sluit een expressiepedaal aan voor controle over swells of pas de delay tijd aan.