Electro Harmonix Silencer (Occasion)

17848

De Electro Harmonix Silencer is een pedaal met twee functies: een ''noise gate'' en een effects loop.   Met de noise gate bestrijd je de (bijna altijd) aanwezige ruis in je singaalpad. Dit doe je door een threshold af te stellen: onder de threshold (waar de ruis zich bevind) laat de gate geen singaal door, en pas als je aanslaat gaat de gate open en kan het signaal ongestoord doorstromen. De effects loop zorgt ervoor dat je binnen je een extra effectketen kan aansluiten op het pedaal, die je vervolgens aan en uit kan zetten. Dit kan erg handig zijn als je gebruik maakt van ouderwetse, non-true-bypass effecten of als je je singaal keten kort en schoon wilt houden.   (Occasion) in absolute nieuwstaat, met originele verpakking.

Meer details
  • Direct leverbaar! Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Dit product is momenteel voorradig in onze winkel in Amsterdam. Reserveer nu!

€ 49,00 incl. BTW excl. verzendkosten.

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Electro Harmonix Silencer (Occasion)

De Electro Harmonix Silencer is een pedaal met twee functies: een ''noise gate'' en een effects loop.

 

Met de noise gate bestrijd je de (bijna altijd) aanwezige ruis in je singaalpad. Dit doe je door een threshold af te stellen: onder de threshold (waar de ruis zich bevind) laat de gate geen singaal door, en pas als je aanslaat gaat de gate open en kan het signaal ongestoord doorstromen.

De effects loop zorgt ervoor dat je binnen je een extra effectketen kan aansluiten op het pedaal, die je vervolgens aan en uit kan zetten. Dit kan erg handig zijn als je gebruik maakt van ouderwetse, non-true-bypass effecten of als je je singaal keten kort en schoon wilt houden.

 

(Occasion) in absolute nieuwstaat, met originele verpakking.

Product specificaties