Blackstar Artisan 212 2x12" Speakercabinet voor Gitaar

Blackstar Artisan 212 2x12" Speakercabinet voor Gitaar Bekijk groter

200

De Artisan serie van Blackstar zijn bekroonde handbedraden gitaarversterkers en staan bekend om hun boutique klank en vakmanschap. De nadruk wordt vooral gelegd op eenvoud en sonische zuiverheid, en elke functie is tot in de puntjes verfijnd om de gitarist een wijde selectie aan vintage klanken te bieden. Point-to-point tag board constructie, stalen chassis en kasten van berkenhout met "finger joint" constructie, afgewerkt met een mooie vintage rode Tolex en aluminium panelen.   De Blackstar Artisan 212 is een hoogwaardig speakercabinet voor gitaar en heeft twee 12 inch Vintage 30 speakers van Celestion. Het ohmage in mono is 8 ohm en 16 ohm in stereo.

Meer details
  • Leverbaar vanaf de leverancier. Levertijd 2-5 werkdagen
  • Dit product is momenteel niet voorradig in onze winkel in Amsterdam. Bestel online!

€ 799,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Blackstar Artisan 212 2x12" Speakercabinet voor Gitaar

De Artisan serie van Blackstar zijn bekroonde handbedraden gitaarversterkers en staan bekend om hun boutique klank en vakmanschap. De nadruk wordt vooral gelegd op eenvoud en sonische zuiverheid, en elke functie is tot in de puntjes verfijnd om de gitarist een wijde selectie aan vintage klanken te bieden. Point-to-point tag board constructie, stalen chassis en kasten van berkenhout met "finger joint" constructie, afgewerkt met een mooie vintage rode Tolex en aluminium panelen.

 

De Blackstar Artisan 212 is een hoogwaardig speakercabinet voor gitaar en heeft twee 12 inch Vintage 30 speakers van Celestion. Het ohmage in mono is 8 ohm en 16 ohm in stereo.