Fender '68 Custom Princeton Reverb 12 Watt 1x10" Gitaarversterker Combo

6885

1968 was een overgangsjaar voor Fender. De 'blackface' versterkers, zoals ze in het algemeen genoemd worden, kregen een nieuwe look met een zilveren frontpaneel en turquiose doek. Ondanks de cosmetische veranderingen werd er intern weinig aangepast waardoor de Princeton Reverb in wezen niet veel verschilt met zijn voorganger. Zijn compacte formaat, volwassen buizengeluid, reverb en tremolo maakt de Princeten Reverb voor velen de ultieme Fender versterker voor zowel in de studio als op het podium.   Deze '68 Custom Princeton Reverb is een eerbetoon aan de 'silverface' versterkers van eind jaren '60. De versterker is volledig buizen en heeft 12 watt vermogen en een enkele 10" Celestion TEN 30 speaker.

Meer details
  • Snel leverbaar. Dit product is momenteel niet voorradig maar in de regel binnen 3-7 werkdagen te leveren
  • Dit product is momenteel niet voorradig in onze winkel in Amsterdam. Bestel online!

€ 1.159,00

€ 1.112,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Fender '68 Custom Princeton Reverb 12 Watt 1x10" Gitaarversterker Combo

1968 was een overgangsjaar voor Fender. De 'blackface' versterkers, zoals ze in het algemeen genoemd worden, kregen een nieuwe look met een zilveren frontpaneel en turquiose doek. Ondanks de cosmetische veranderingen werd er intern weinig aangepast waardoor de Princeton Reverb in wezen niet veel verschilt met zijn voorganger. Zijn compacte formaat, volwassen buizengeluid, reverb en tremolo maakt de Princeten Reverb voor velen de ultieme Fender versterker voor zowel in de studio als op het podium.

 

Deze '68 Custom Princeton Reverb is een eerbetoon aan de 'silverface' versterkers van eind jaren '60. De versterker is volledig buizen en heeft 12 watt vermogen en een enkele 10" Celestion TEN 30 speaker.