D'Angelico EX-DH LEFTY NAT Elektrische Gitaar Linkshandig Natural Tint

D'Angelico EX-DH LEFTY NAT Elektrische Gitaar Linkshandig Natural Tint View larger

16499

Het New Yorkse gitaarmerk D'Angelico is beroemd geworden met het bouwen van archtop-gitaren. Het splinternieuwe model EX-DH is een iets kleiner alternatief voor de gangbare grote 'jazzgitaar': de 16 inch (ruim 40 cm) brede body zal voor veel spelers comfortabel aanvoelen, terwijl er geen concessies zijn gedaan aan de grote sound die je van een D'Angelico archtop mag verwachten.   De holle klankkast met sparren bovenblad en esdoorn zij- en achterkant levert een helder en gebalanceerd geluid, dat wordt versterkt met de twee krachtige Kent Armstrong humbuckers. De slanke C-shape hals met medium jumbo frets speelt licht en ook het buigen van de snaren gaat erg makkelijk vanwege het kenmerkende trapvormige staartstuk.   Deze uitvoering is linkshandig. Wordt geleverd met een luxe koffer.

More details
  • Available soon
  • This product is not in stock at our store in Amsterdam. Purchase online!

€ 1.659,00 tax incl. and shipping incl. (only for Benelux)

Add to wishlist

More info

D'Angelico EX-DH LEFTY NAT Elektrische Gitaar Linkshandig Natural Tint

Het New Yorkse gitaarmerk D'Angelico is beroemd geworden met het bouwen van archtop-gitaren. Het splinternieuwe model EX-DH is een iets kleiner alternatief voor de gangbare grote 'jazzgitaar': de 16 inch (ruim 40 cm) brede body zal voor veel spelers comfortabel aanvoelen, terwijl er geen concessies zijn gedaan aan de grote sound die je van een D'Angelico archtop mag verwachten.

 

De holle klankkast met sparren bovenblad en esdoorn zij- en achterkant levert een helder en gebalanceerd geluid, dat wordt versterkt met de twee krachtige Kent Armstrong humbuckers. De slanke C-shape hals met medium jumbo frets speelt licht en ook het buigen van de snaren gaat erg makkelijk vanwege het kenmerkende trapvormige staartstuk.

 

Deze uitvoering is linkshandig.
Wordt geleverd met een luxe koffer.

Product specifications

Kleur Natural Tint