Vox StompLab IB Modeling Multi Effectpedaal voor Basgitaar

412

De Vox Stomp Lab IB is een modeling basgitaar multi effect pedaal met een groot arsenaal aan geluiden in een mooie robuuste behuizing. De geluiden van deze Vox Stomplab zijn direct overgenomen van de wereldwijd succesvolle VT+ serie van Vox. Een totaal van meer dan 100 presets voor alle soorten stijen zoals blues, rock en jazz.   De StompLab IB beschikt over 10 versterker presets, van warme buizen tot Vox eigen AC100, 8 oversturings effecten waaronder drive, distortion en fuzz, 9 modulatie effecten zoals chorus, flanger en phaser en delay en reverb.   Met de StompLab IB heeft Vox een zeer degelijk product op de markt gebracht in een stevige robuuste behuizing en hoge kwaliteit geluiden waar je jarenlang plezier van zult hebben.

More details
  • Available soon
  • This product is not in stock at our store in Amsterdam. Purchase online!

€ 93,00

€ 75,00 tax incl. and shipping incl. (only for Benelux)

Add to wishlist

More info

Vox StompLab IB Modeling Multi Effectpedaal voor Basgitaar

De Vox Stomp Lab IB is een modeling basgitaar multi effect pedaal met een groot arsenaal aan geluiden in een mooie robuuste behuizing. De geluiden van deze Vox Stomplab zijn direct overgenomen van de wereldwijd succesvolle VT+ serie van Vox. Een totaal van meer dan 100 presets voor alle soorten stijen zoals blues, rock en jazz.

 

De StompLab IB beschikt over 10 versterker presets, van warme buizen tot Vox eigen AC100, 8 oversturings effecten waaronder drive, distortion en fuzz, 9 modulatie effecten zoals chorus, flanger en phaser en delay en reverb.

 

Met de StompLab IB heeft Vox een zeer degelijk product op de markt gebracht in een stevige robuuste behuizing en hoge kwaliteit geluiden waar je jarenlang plezier van zult hebben.