Beoordelingen

Nieuwe producten

 • Vox amPlug AC30 Hoofdtelefoonversterker met Amp Modeling
  De Vox amPlug is de oplossing voor het spelen in de late uurtjes of zeurende buren; het is een koptelefoonversterker die direct in de input-jack van de gitaar geplugt kan worden. Op het versterkertje bevinden zich twee mini-jack aansluitingen; één voor de koptelefoon en één voor een AUS-in.   Gebaseerd op het Top-Boost kanaal van de klassieke AC30.
 • Vox amPhones AC30 Hoofdtelefoon met Versterker Simulatie
  De amPlug serie van Vox maakt het mogelijk om altijd en overal gitaar te spelen. Nu heeft Vox het nog makkelijker gemaakt. Zij hebben de technologie van amPlug ingebouwd in hoofdtelefoons! Plug de amPhone rechtstreeks in je gitaar en je kunt altijd en overal genieten van een hoogwaardig gitaargeluid met comfort. De amPhones worden gemaakt in samenwerking met Audio-Technica. Een merk die bekend staat om zijn goede microfoons en hoofdtelefoons. De "AC30" versie reproduceert de klassieke VOX AC30 sound.
 • Orange T-shirt (X-Large)
  Orange T-shirt, zeker handig voor Koningsdag !!!
 • Orange T-shirt (Medium)
  Orange T-shirt, zeker handig voor Koningsdag !!!
 • Orange Mok
  Een mooi Orange Mok, om een lekker bakkie koffie of thee, uit te drinken
 • Orange T-shirt (Large)
  Orange T-shirt, zeker handig voor Koningsdag !!!
 • TC Electronic Mini Polytune
  De Polytune van TC Electronic was een groot succes. De Polytune Mini is hetzelfde als zijn grote broer en beschikt ook over de “PolyTune technology” maar is een slag kleiner. Handig voor de wat drukkere pedalboards. Flat- en Drop-D tunings zijn ook mogelijk. In witte uitvoering.
 • Vic Firth T-Shirt Wit (medium)
  Vic Firth T-shirt wit met rood (maat Medium)
 • Vic Firth T-Shirt Wit (x-large)
  Vic Firth T-shirt wit met rood (maat X-large)
 • Vic Firth T-Shirt Wit (large)
  Vic Firth T-shirt wit met rood (maat Large)

Alle nieuwe producten

Nieuws

 • Dirk Witte Vintage Shop breidt uit!
  (2014-02-05)

  Sinds we afgelopen najaar met de DW Vintage Shop zijn begonnen zijn er al behoorlijk wat oude instrumenten bij nieuwe eigenaars terecht gekomen, dus we zijn goed om ons heen gaan kijken naar mogelijkheden om het aanbod weer uit te breiden.

 • Dirk Witte "Vintage Shop"
  (2013-10-18)

  Dirk Witte Music Store presenteert met gepaste trots de "Vintage Shop". In de Vintage Shop is een breed assortiment aan (bas-)gitaren te vinden uit de periode 1960-1980 in vaak uitstekende staat. In het verleden bood Dirk Witte al een aantal vintage instrumenten aan, maar na de overname van een uitgebreide privé-collectie van een twintigtal vintage Fender gitaren is er meer dan voldoende aanbod ontstaan om een aparte afdeling in het leven te roepen.

 • Vintage Guitar Show Veenendaal
  (2013-09-05)

  Ook wij waren van de partij op de Vintage Guitar Show in Veenendaal op 28 september! De INTERNATIONALE VINTAGE GITAAR SHOW VEENENDAAL is een unieke gitarenbeurs die 2 keer per jaar in Veenendaal wordt gehouden. Tijdens de afgelopen 20 jaar heeft de show aan populariteit gewonnen en internationale erkenning verkregen.

Alle nieuwsitems >

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen en nieuwste producten? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Contact

Email

Webshop +31 (0)75 6223220
Amsterdam +31 (0)20 6264655
Utrecht +31 (0)30 2430097
BTW: NL191824574 B01
KvK: 34147493

Facebook

Twitter

Ruby Wu