Beoordelingen

Nieuwe producten

 • Ibanez RG920QMZ-BI Elektrische Gitaar Black Ice
  De Ibanez RG920QMZ-BI is een elektrische gitaar met een lindehouten body en een 5-delige Wizard hals van esdoorn en walnoot. De hals heeft een palissander toets met witte dot inleg en 30 jumbo frets. De gitaar heeft een Edge-Zero II brug met ZPS3Fe systeem en is uitgerust met twee elementen, een DiMarzio® IBZ (H) in de hals en een DiMarzio® IBZ (H) in de brug. Deze Ibanez gitaar heeft Cosmo black hardware en is afgewerkt in de kleur Black Ice.
 • Ibanez S420-BBS Blackberry Sunburst
  Blackberry Sunburst
 • Novation Launchpad S
  Launchpad S is een Plug & Play controller voor totale creatieve vrijheid binnen muzieksoftware zoals Ableton en FL Studio. Met extra heldere pads, snellere refresh rates en grotere software compatibiliteit is de Launchpad S een evolutie van de veel geprezen Launchpad. Launchpad S werkt nu ook naadloos samen met de iPad® d.m.v. de gratis Launchpad App (Apple Camera Connection Kit apart verkrijgbaar). Launchpad S wordt geleverd inclusief Ableton Live Launchpad Edition.
 • Gibson Custom Shop 2014 CS-356 Figured Top Quilt Limited Run Elektrische Gitaar Translucent Blue
  Gibson Custom Shop 2014 CS-356 Figured Top Quilt Limited Run Elektrische Gitaar Translucent Blue   2014 Limited run van Gibson's Custom Shop. De Gibson CS-356 is een semi-hollow body elektrische gitaar met een prachtige 5A Quilt Figured Top en gouden hardware. De CS-356 is vergelijkbaar met een ES-335 model maar met een kleinere body.
 • Boss FRV-1 '63 Reverb Effectpedaal (B-STOCK)
  Boss FRV-1 BOSS en Fender® USA hebben de handen in elkaar gesLagen en hebben met behulp van de COSM®-technologie de FRV-1 in het leven geroepen, een verbazingwekkende reconstructie van de legendarische63 Fender Reverb. Deze nieuwe pedaal van de Legend-serie, met coole retro-look en stevig gebouwd, produceert een authentieke klank en is eenvoudig te bedienen via de drie klassieke Dwell-, Tone- en Mix-regelaars. In een oogwenk heb je klassieke galmeffecten, gaande van warm en wollig tot sprankelend fris.   B-Stock producten van Boss zijn demo modellen van de leverancier en kunnen lichte gebruikssporen bevatten. De garantietermijn is 5 jaar!
 • Boss FBM-1 '59 Bassman Overdrive Pedaal (B-STOCK)
  Fender-versterkers uit de jaren 1950 en ‘60 zijn ook vandaag de dag nog razend populair. Dankzij de BOSStechnologie beschik je met de FBM-1 over de natuurlijke, vette, heldere en krachtige sound van de Fender Bassman – maar nu dus in een BOSS-pedaal. In samenwerking met Fender heeft BOSS met de FBM-1 een pedaal ontwikkeld wiens sound sprekend op een Fender Bassman uit 1959 lijkt. De regelaars zijn trouwens identiek aan die van de Bassman: PRESENCE, TREBLE, MID en BASS. De FBM-1 is tevens perfect als “voorversterkerpedaal” vóór een overstuurde versterker, die dan plots klinkt als een Bassman.   B-Stock producten van Boss zijn demo modellen van de leverancier en kunnen lichte gebruikssporen bevatten. De garantietermijn is 5 jaar!
 • Dirk Witte Cadeaubon € 25,-
  Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen. De Cadeaubon van Dirk Witte Music Store. De Cadeaubon is zowel online als in de vestigingen te besteden en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Waarde € 25,-
 • Dirk Witte Cadeaubon € 50,-
  Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen. De Cadeaubon van Dirk Witte Music Store. De Cadeaubon is zowel online als in de vestigingen te besteden en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Waarde € 50,-
 • Dirk Witte Cadeaubon € 100,-
  Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen. De Cadeaubon van Dirk Witte Music Store. De Cadeaubon is zowel online als in de vestigingen te besteden en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Waarde € 100,-
 • Dirk Witte Cadeaubon € 10,-
  Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen. De Cadeaubon van Dirk Witte Music Store. De Cadeaubon is zowel online als in de vestigingen te besteden en kan niet worden ingewisseld voor contanten. Waarde € 10,-

Alle nieuwe producten

Ibanez

Productoverzicht op fabrikant: Ibanez

Ibanez is het eerste Japanse gitaarmerk dat voet aan de grond wist te krijgen in de VS en Europa. Mede door het vaak eigenzinnige design en de samenwerking met o.a. Steve Vai (voormalig gitarist van Frank Zappa) is Ibanez uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende gitaarmerken. Ibanez staat met name bekend om zijn elektrische gitaren maar biedt ook een ruim assortiment aan basgitaren, akoestische gitaren, versterkers en gitaareffecten. Er is een Ibanez gitaar te vinden voor "ieder" budget.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen en nieuwste producten? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Contact

Email

Webshop +31 (0)75 6223220
Amsterdam +31 (0)20 6264655
Utrecht +31 (0)30 2430097
BTW: NL191824574 B01
KvK: 34147493

Facebook

Twitter

Ruby Wu