Rode Reporter Omnidirectionele Dynamische Microfoon

186

De Reporter microfoon is dynamische microfoon speciaal ontworpen voor interviews. De Reporter is voorzien van een omnidirectionele dynamische capsule die het geluid van alle kanten oppikt. Daarnaast is het frequentie response speciaal geoptimaliseerd voor spraak om de verstaanbaarheid te maximaliseren voor scherpe en heldere opnames. De microfoon heeft een duurzaam gegoten body van een gecoatte aluminium legering afgewerkt met een matzwarte anti-reflecterende laag. Een innovatieve multi-laagse grill beschermt de microfoon tegen omgevingsgeluid zonder een windscherm te hoeven gebruiken. Het wordt geleverd met een afneembaar plaatje waarop je je bedrijf op kunt zetten. De Reporter komt standaard met een garantie van twaalf maanden. Registreer je de microfoon online dan wordt je garantie gratis verhoogd naar tien jaar.

Meer details
  • Snel leverbaar. Dit product is momenteel niet voorradig maar in de regel binnen 3-7 werkdagen te leveren
  • Dit product is momenteel niet voorradig in onze winkel in Amsterdam. Bestel online!

€ 177,60

€ 159,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Rode Reporter Omnidirectionele Dynamische Microfoon

De Reporter microfoon is dynamische microfoon speciaal ontworpen voor interviews. De Reporter is voorzien van een omnidirectionele dynamische capsule die het geluid van alle kanten oppikt.

Daarnaast is het frequentie response speciaal geoptimaliseerd voor spraak om de verstaanbaarheid te maximaliseren voor scherpe en heldere opnames.

De microfoon heeft een duurzaam gegoten body van een gecoatte aluminium legering afgewerkt met een matzwarte anti-reflecterende laag. Een innovatieve multi-laagse grill beschermt de microfoon tegen omgevingsgeluid zonder een windscherm te hoeven gebruiken.


Het wordt geleverd met een afneembaar plaatje waarop je je bedrijf op kunt zetten. De Reporter komt standaard met een garantie van twaalf maanden. Registreer je de microfoon online dan wordt je garantie gratis verhoogd naar tien jaar.

Product specificaties