D'Angelico EX-DC SP WH Elektrische Gitaar White

142

De prachtig gebouwde EX-DC van het New Yorkse gitaarmerk D'Angelico is een heel veelzijdige gitaar. Hij klinkt goed in een jazzy omgeving, maar voelt zich vanwege de halfholle constructie ook prima thuis in luide rock 'n roll.   De esdoorn body en Kent Armstrong humbuckers leveren een volle en toch heldere sound. De dubbele cutaway en slanke C-shape hals met medium jumbo frets zorgen voor veel spelcomfort, waarbij het gewicht van de herkenbare D'Angelico-kop maakt dat de gitaar goed in balans hangt.   Deze uitvoering van de EX-DC, met de toevoeging SP, heeft een stopbar aan de brugzijde. Er wordt ook een uitvoering gemaakt met trapvormig staartstuk. Wordt geleverd met een luxe koffer.

Meer details
  • Direct leverbaar! Op werkdagen vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis
  • Dit product is momenteel voorradig in onze winkel in Amsterdam. Reserveer nu!

€ 1.485,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

D'Angelico EX-DC SP WH Elektrische Gitaar White

De prachtig gebouwde EX-DC van het New Yorkse gitaarmerk D'Angelico is een heel veelzijdige gitaar. Hij klinkt goed in een jazzy omgeving, maar voelt zich vanwege de halfholle constructie ook prima thuis in luide rock 'n roll.

 

De esdoorn body en Kent Armstrong humbuckers leveren een volle en toch heldere sound. De dubbele cutaway en slanke C-shape hals met medium jumbo frets zorgen voor veel spelcomfort, waarbij het gewicht van de herkenbare D'Angelico-kop maakt dat de gitaar goed in balans hangt.

 

Deze uitvoering van de EX-DC, met de toevoeging SP, heeft een stopbar aan de brugzijde. Er wordt ook een uitvoering gemaakt met trapvormig staartstuk.

Wordt geleverd met een luxe koffer.

Product specificaties

Kleur White