Aguilar TLC Compressor Effectpedaal

Aguilar TLC Compressor Effectpedaal Bekijk groter

504

De TLC Compressor is ontworpen om muzikanten een mogelijkheid te geven om hun dynamiek te beheersen op een flexibele en muzikale manier, waardoor het een waardevolle muzikaal hulpmiddel is voor zowel opnames als live gebruik. De TLC Compressor is voorzien van een vierknoppige layout. Met een breed scala aan verschillende attacks, een variabele threshold en slope niveaus zul je gemakkelijk en snel je geluid vinden. Aguilar's TLC Compressor geeft je een aantal belangrijke functies die je alleen terugziet in high end studio compressors.

Meer details
  • Leverbaar vanaf de leverancier. Levertijd 2-5 werkdagen
  • Dit product is momenteel niet voorradig in onze winkel in Amsterdam. Bestel online!

€ 299,00

€ 269,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Aguilar TLC Compressor Effectpedaal

De TLC Compressor is ontworpen om muzikanten een mogelijkheid te geven om hun dynamiek te beheersen op een flexibele en muzikale manier, waardoor het een waardevolle muzikaal hulpmiddel is voor zowel opnames als live gebruik.

De TLC Compressor is voorzien van een vierknoppige layout. Met een breed scala aan verschillende attacks, een variabele threshold en slope niveaus zul je gemakkelijk en snel je geluid vinden. Aguilar's TLC Compressor geeft je een aantal belangrijke functies die je alleen terugziet in high end studio compressors.