Squier Affinity Stratocaster Elektrische Gitaar Set met Fender Frontman 10G Versterker

Squier Affinity Stratocaster Elektrische Gitaar Set met Fender Frontman 10G Versterker Bekijk groter

406

Er is geen eenvoudige en betaalbare manier om te beginnen met elektrische gitaar dan deze Squier Affinity Stratocaster elektrische gitaar set met Fender Frontman 10G versterker.   De set bestaat uit een te gek klinkende, cool uitziende en goed bespeelbare Affinity Series Stratocaster gitaar, een compacte 10 watt Fender Frontman 10G versterker en alle accessoires die je nodig hebt zoals een elektronisch stemapparaat, instructie DVD, stevige draagtas, kabel, riem en plectra. De Squier Affinity Series Stratocaster is verkrijgbaar in het zwart en Brown Sunburst en is voorzien van drie sprankelende single coil pickups met een klassieke witte single ply slagplaat, oerdegelijke bolt-on maple hals met palissander toets, witte knoppen en een nieuwe goud met zwart Squier logo op de kop.

Meer details
  • Leverbaar vanaf de leverancier. Levertijd 2-5 werkdagen
  • Dit product is momenteel niet voorradig in onze winkel in Amsterdam. Bestel online!

€ 285,00

€ 274,00 incl. BTW en GRATIS verzending!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Squier Affinity Stratocaster Elektrische Gitaar Set met Fender Frontman 10G Versterker

Er is geen eenvoudige en betaalbare manier om te beginnen met elektrische gitaar dan deze Squier Affinity Stratocaster elektrische gitaar set met Fender Frontman 10G versterker.

 

De set bestaat uit een te gek klinkende, cool uitziende en goed bespeelbare Affinity Series Stratocaster gitaar, een compacte 10 watt Fender Frontman 10G versterker en alle accessoires die je nodig hebt zoals een elektronisch stemapparaat, instructie DVD, stevige draagtas, kabel, riem en plectra.

De Squier Affinity Series Stratocaster is verkrijgbaar in het zwart en Brown Sunburst en is voorzien van drie sprankelende single coil pickups met een klassieke witte single ply slagplaat, oerdegelijke bolt-on maple hals met palissander toets, witte knoppen en een nieuwe goud met zwart Squier logo op de kop.

Product specificaties

Kleur Brown Sunburst
Body type ST