Betaalmethoden

Online betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Dirk Witte kan je online eenvoudig en veilig jouw aankopen betalen via een verscheidenheid aan betaalmethoden. Hieronder vind je meer uitleg bij de populairste betaalmethoden

iDeal

iDeal is veruit de populairste online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Betalen gebeurt via de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Ga voor meer informatie naar www.ideal.nl.

PayPal

Bedrijven en consumenten met een E-mailadres kunnen met PayPal op eenvoudige en veilige wijze betalingen uitvoeren. PayPal is wereldwijd te gebruiken en werkt optimaal vanaf pc's én mobiele apparaten.

Credit Card

Bij onze webshop kan je jouw bestelling online met credit card betalen. Wij accepteren Mastercard en Visa.

Overboeking

Bij de betaalmethode "Overboeken" ontvang je na plaatsing van jouw bestelling een E-mail met daarin ons bankrekeningnummer. Je kunt dan via je eigen bank de betaling uitvoeren. Na ontvangst van jouw betaling zal de bestelling worden verwerkt. Mocht je kiezen voor deze betaalmethode dan is het belangrijk om te weten dat wij producten tot maximaal 7 dagen kunnen reserveren, wachtende op de betaling.

AfterPay

AfterPay voert voor Dirk Witte Music Store het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 400,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van € 600,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De toeslag voor deze betaalmethode bedraagt € 1,50.

Rembours

Bestellingen met een totaalbedrag tot € 1000,- kunnen onder rembours worden geleverd. Je betaald het bedrag dan aan de pakketbezorger. Toeslag voor deze betaalwijze is € 10,-

Alle iDeal, credit card en E-bon betalingen die op onze webshop worden verricht lopen via het beveiligd betaalplatform van MultiSafepay.

De veiligheid van jouw betalingen is voor MultiSafepay een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om jou een veilige en betrouwbare dienst te leveren.

Betalen in de winkel

Betalen in de winkel

In onze winkel accepteren wij naast contant geld en Pin ook VISA en Master Card.

Betalen in termijnen? Kijk ermee uit!

Geld lenen kost geld

Veel winkels bieden mogelijkheden voor gespreide betaling. Op het oog een mooie service, want het geeft jou de mogelijkheid om direct een product aan te schaffen en deze in vaste maandelijkse termijnen af te betalen. Meestal worden dit soort diensten aangeboden met tussenkomst van een financieringsmaatschappij of bank in de vorm van een creditcard. Hierbij wordt een over het algemeen forse rentes gehanteerd. Zie ook het onderstaande rekenvoorbeeld. Deze hoge rente is de reden dat Dirk Witte geen mogelijkheid biedt voor gespreid betalen.

Rekenvoorbeeld

Koop je bijvoorbeeld een gitaar met een waarde van €2.500 met deze creditcard, waarbij je kiest voor een maandelijks aflossingsbedrag van € 75,- tegen 14% rente op jaarbasis dan kost het instrument aan het einde van de looptijd jou in totaal €3.835.

*Dit rekenvoorbeeld is gemaakt op basis van de gangbare gemiddelde rente in maart 2016. Rente is variabel, dus het uiteindelijke totaalbedrag kan hoger of lager uitvallen. Extra aflossen is in veel gevallen boetevrij mogelijk.

Ons advies?

Ons advies? Sparen totdat je het product uit eigen middelen kunt betalen! Als je écht niet kunt wachten met een aankoop dan zal het aangaan van bijvoorbeeld een persoonlijke lening bij een bank vaak een stuk goedkoper zijn.

Klantenservice overzicht