Valuation form

Contact info

Trade or sell?

Tell us about the product


If you want to upload more than one image combine them in a .zip file (max: 32MB)

Selling gear? We are interested!

Inkoop

Heb je iets uit ons assortiment op het oog maar ook nog een instrument over waar je liever vanaf wilt? Stop je met muziek maken en heb je nog een gitaar op zolder liggen waar niets mee gebeurt? Of het nu gaat om een nauwelijks gebruikt instrument in nieuwstaat, een flink gebruikt en afgeragd podiumbeest of zelfs een vintage klassieker, wij willen graag bekijken of we je een passend bod kunnen doen voor een inruil of inkoop.

Wat kan je ons aanbieden? Onze focus ligt voornamelijk op elektrische en akoestische (bas-)gitaren maar wij ruilen ook regelmatig bijbehorende randapparatuur zoals versterkers en effecten in. Maar we zijn ook altijd bereid om naar andere instrumenten en apparatuur te kijken. Aarzel daarom niet je gegevens in te sturen, we komen er zeker op terug!

Hoe werkt het? Vul het antwoordformulier hiernaast in en je kan op korte termijn een reactie van ons tegemoet zien. Daarbij is het volgende nog van belang:

  1. Inkoop of Inruil? Voor ons maakt het een duidelijk verschil of je een contant bod wilt op je gebruikte instrument of apparaat, of dat je het wilt inruilen op iets uit ons assortiment. In het algemeen kunnen we in geval van inruil een beter bod doen dan wanneer we voor contant geld inkopen. Het is voor ons dan ook handig om te weten wat je precies wilt aanschaffen uit ons assortiment. Als je dat vermeldt in het ‘opmerkingen’-veld dan houden we daar rekening mee.
  2. Meer gegevens = scherper aanbod: Om een redelijke inschatting te kunnen maken van de (inruil-)waarde is het van belang dat we een duidelijke indruk hebben van wat je aan ons aanbiedt. Een goede en volledige omschrijving en duidelijke foto’s helpen dus aanzienlijk. Zodra we je voorstel hebben bekeken, nemen we contact met je op. Dat zal vaak al met een bod of indicatie zijn, maar soms ook met een verzoek om meer gegevens.
  3. Niet in Amsterdam? Als het niet mogelijk is naar onze winkel te komen, kunnen we in sommige gevallen een transactie op afstand organiseren. Of dat mogelijk is hangt af van de waarde, gewicht en afmetingen van het aangeboden artikel. Als een transactie op afstand gewenst is, geef dit dan aan als opmerking bij het insturen van de gegevens.

Ben je verzamelaar en wil je een collectie van de hand doen? Er zijn doorgaans maar weinig particulieren die financieel in staat zijn of de interesse hebben een complete collectie in één keer op te kopen. Voor ons kan het juist wel interessant zijn om een aantal instrumenten tegelijk te kopen. Neem gerust contact met ons op om je verzameling voor te leggen!