Boss GT-100 Ver.2 Guitar Amp Effects Processor Multi-Effect Pedaal

875

De langverwachte opvolger van de GT-10 is er! Maak kennis met de nieuwe aanvoerder van de BOSS-effecten, de GT-100, met zijn volledig vernieuwde versterkermodellering, waarmee je zowel klassieke versterkers reconstrueert als nieuwe futuristische COSM-klanken creëert. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel is voorzien van maar liefst twee LCD's. De EZ TONE-modus werd uitgebreid met de nieuwe AMP CUSTOMIZE- en OD/DS CUSTOMIZE-functies. De GT-100 is een krachtige processor met zowel klassieke als hypermoderne klanken en effecten, in een sympathiek ogende maar stevige behuizing.   Met de nieuwe GT-100 Version 2.0-update is de fel gelauwerde multi-effectenprocessor van BOSS nog krachtiger dan voorheen. Hij beschikt over een rist geweldige nieuwe features, die het effectenarsenaal nog een stuk indrukwekkender maken. Zo zijn er twee nieuwe versterktypes toegevoegd, baanbrekende MDP-effecten, een akoestische gitaarsimulator en een verbeterd rotary-effect. Met de geïntegreerde gitaar-naar-MIDI-convertor verken je door gebruik te maken van een traditionele gitaar nieuw muzikaal terrein én beleef je lol met de Guitar Friend Jam-software en andere toepassingen. Ook de USB mogelijkheden van de GT-100 werden uitgebreid en voorzien nu een nog grotere flexibiliteit wat re-amping betreft. Met de BOSS TONE STUDIO-software is het voortaan mogelijk om patches van de GT-100 via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke grafische computerinterface te creëren en/of aan te passen.   - Hoogwaardige COSM-amps simuleren vintage klassiekers en produceren nooit eerder gehoorde klanken. - Dubbel lcd-scherm en paneelknoppen zorgen voor een simpele en intuïtieve bediening en voorzien rechtstreekse toegang tot elke parameter. - EZ Tone-feature met grafische Tone Grid voor het samenstellen van nieuwe patches, plus Amp Customize en regelbare OD/DS voor de eenvoudige creatie van originele sounds. - Uniek Accel-pedaal maakt het mogelijk om verschillende parameters tegelijk in te stellen. - Krachtige A/B-kanaalopsplitsing voor het creëren van dual amp s en effectketens die samengevoegd kunnen worden of in-/uitgeschakeld kunnen worden met een voetschakelaar, afhankelijk van de frequentie of de picking -kracht.   GT-100 Version 2.0 - Nieuwe features   - Twee nieuwe amp-modellen: BGNR UB Metal en ORNG Rock Reverb. - Nieuwe MDP-effecten, aangedreven door innovatieve BOSS-technologie: Tera Echo, Overtone en A-DIST. - Rotary 2 en Acoustic Guitar Simulator-effecttypes toegevoegd. - Monofone gitaar-naar-MIDI-convertor via een traditionele 1/4-inch gitaaringang. - Geavanceerde usb-audio/MIDI-interface met twee interne poorten voor flexibele opnames en efficiënte re-amping. - Ondersteuning van de BOSS TONE STUDIO-editor/bibliotheek voor Mac/Windows en gratis GT-100 Version 2.0-patches beschikbaar via bosstonecentral.com. - Version 2.0-software is als gratis download beschikbaar voor alle GT-100-eigenaars.

More details
  • On request
  • This product is not in stock at our store in Amsterdam. Purchase online!

€ 482,79

€ 399,00 tax incl. and shipping incl. (only for Benelux)

Add to wishlist

More info

Boss GT-100 Ver.2 Guitar Amp Effects Processor Multi-Effect Pedaal

De langverwachte opvolger van de GT-10 is er! Maak kennis met de nieuwe aanvoerder van de BOSS-effecten, de GT-100, met zijn volledig vernieuwde versterkermodellering, waarmee je zowel klassieke versterkers reconstrueert als nieuwe futuristische COSM-klanken creëert. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel is voorzien van maar liefst twee LCD's. De EZ TONE-modus werd uitgebreid met de nieuwe AMP CUSTOMIZE- en OD/DS CUSTOMIZE-functies. De GT-100 is een krachtige processor met zowel klassieke als hypermoderne klanken en effecten, in een sympathiek ogende maar stevige behuizing.

 

Met de nieuwe GT-100 Version 2.0-update is de fel gelauwerde multi-effectenprocessor van BOSS nog krachtiger dan voorheen. Hij beschikt over een rist geweldige nieuwe features, die het effectenarsenaal nog een stuk indrukwekkender maken. Zo zijn er twee nieuwe versterktypes toegevoegd, baanbrekende MDP-effecten, een akoestische gitaarsimulator en een verbeterd rotary-effect. Met de geïntegreerde gitaar-naar-MIDI-convertor verken je door gebruik te maken van een traditionele gitaar nieuw muzikaal terrein én beleef je lol met de Guitar Friend Jam-software en andere toepassingen. Ook de USB mogelijkheden van de GT-100 werden uitgebreid en voorzien nu een nog grotere flexibiliteit wat re-amping betreft. Met de BOSS TONE STUDIO-software is het voortaan mogelijk om patches van de GT-100 via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke grafische computerinterface te creëren en/of aan te passen.

 

- Hoogwaardige COSM-amps simuleren vintage klassiekers en produceren nooit eerder gehoorde klanken.

- Dubbel lcd-scherm en paneelknoppen zorgen voor een simpele en intuïtieve bediening en voorzien rechtstreekse toegang tot elke parameter.

- EZ Tone-feature met grafische Tone Grid voor het samenstellen van nieuwe patches, plus Amp Customize en regelbare OD/DS voor de eenvoudige creatie van originele sounds.

- Uniek Accel-pedaal maakt het mogelijk om verschillende parameters tegelijk in te stellen.

- Krachtige A/B-kanaalopsplitsing voor het creëren van dual amps en effectketens die samengevoegd kunnen worden of in-/uitgeschakeld kunnen worden met een voetschakelaar, afhankelijk van de frequentie of de picking-kracht.

 

GT-100 Version 2.0 - Nieuwe features

 

- Twee nieuwe amp-modellen: BGNR UB Metal en ORNG Rock Reverb.

- Nieuwe MDP-effecten, aangedreven door innovatieve BOSS-technologie: Tera Echo, Overtone en A-DIST.

- Rotary 2 en Acoustic Guitar Simulator-effecttypes toegevoegd.

- Monofone gitaar-naar-MIDI-convertor via een traditionele 1/4-inch gitaaringang.

- Geavanceerde usb-audio/MIDI-interface met twee interne poorten voor flexibele opnames en efficiënte re-amping.

- Ondersteuning van de BOSS TONE STUDIO-editor/bibliotheek voor Mac/Windows en gratis GT-100 Version 2.0-patches beschikbaar via bosstonecentral.com.

- Version 2.0-software is als gratis download beschikbaar voor alle GT-100-eigenaars.