Rode Reporter Omnidirectionele Dynamische Microfoon

186

De Reporter microfoon is dynamische microfoon speciaal ontworpen voor interviews. De Reporter is voorzien van een omnidirectionele dynamische capsule die het geluid van alle kanten oppikt. Daarnaast is het frequentie response speciaal geoptimaliseerd voor spraak om de verstaanbaarheid te maximaliseren voor scherpe en heldere opnames. De microfoon heeft een duurzaam gegoten body van een gecoatte aluminium legering afgewerkt met een matzwarte anti-reflecterende laag. Een innovatieve multi-laagse grill beschermt de microfoon tegen omgevingsgeluid zonder een windscherm te hoeven gebruiken. Het wordt geleverd met een afneembaar plaatje waarop je je bedrijf op kunt zetten. De Reporter komt standaard met een garantie van twaalf maanden. Registreer je de microfoon online dan wordt je garantie gratis verhoogd naar tien jaar.

More details
  • Available soon
  • This product is not in stock at our store in Amsterdam. Purchase online!

€ 177,60

€ 159,00 tax incl. and shipping incl. (only for Benelux)

Add to wishlist

More info

Rode Reporter Omnidirectionele Dynamische Microfoon

De Reporter microfoon is dynamische microfoon speciaal ontworpen voor interviews. De Reporter is voorzien van een omnidirectionele dynamische capsule die het geluid van alle kanten oppikt.

Daarnaast is het frequentie response speciaal geoptimaliseerd voor spraak om de verstaanbaarheid te maximaliseren voor scherpe en heldere opnames.

De microfoon heeft een duurzaam gegoten body van een gecoatte aluminium legering afgewerkt met een matzwarte anti-reflecterende laag. Een innovatieve multi-laagse grill beschermt de microfoon tegen omgevingsgeluid zonder een windscherm te hoeven gebruiken.


Het wordt geleverd met een afneembaar plaatje waarop je je bedrijf op kunt zetten. De Reporter komt standaard met een garantie van twaalf maanden. Registreer je de microfoon online dan wordt je garantie gratis verhoogd naar tien jaar.

Product specifications